Waardering van docenten

Ongeveer 5 jaar geleden hebben wij het eerste Leiderschapsprogramma voor Senior docenten bij de Vrij Universiteit gefaciliteerd (SKO). Tijdens dit programma werd het gebrek aan waardering duidelijk voor docenten en hun onderwijskwaliteiten in het hoger onderwijs. De Vrije Universiteit heeft inmiddels al belangrijke stappen gezet om de erkenning van inspanningen voor onderzoek en onderwijs meer in balans te brengen. En wat mooi dat een conferentie met het thema 'Waardering van docenten' nu gehouden wordt!

#hogeronderwijs #leiderschap #sko #waadering #docenten

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
IMG_0569_edited_edited_edited.png

           Ik neem graag de tijd  
          om te luisteren naar jouw
         specifieke wensen en behoeften